GOUDEN EIEREN ZOEKEN

HEB JIJ OOK ZIN OM GOUDEN EIEREN TE GAAN ZOEKEN EN ZIT JE OP DE BASISSCHOOL?

 

Het gilde gaat vijftig GOUDEN EIEREN verstoppen in het centrum van KLEIN-ZUNDERT. Als je een van deze eieren vind dan mag je ze naar ons gildelokaal brengen in CAFE SCHUTTERSHOF. Dan krijg je van ons een lekker kadootje.

De eieren kun je vinden in de gebieden die op dit kaartje blauw zijn gemaakt. Ze liggen niet bij mensen in de tuinen of langs drukke straten. De eieren mag je gaan zoeken zodra de zon op komt op zaterdag 13 april. Iedereen mag MAXIMAAL DRIE eieren inleveren. Dus als je er meer wil dan zul je je vriendjes mee moeten nemen, dan krijgen die ook een lekker kadootje.

Zoeken is op eigen risico dus vraag aan je ouders om mee te zoeken als je nog niet zelf op pad kan.

De gouden eieren die je hebt gevonden kunnen op zaterdag (tussen 16u en 22u) of zondag (tussen 10u en 14u) omgewisseld worden voor een lekkere paas-verrassing in Café-Zaal Schuttershof, waar op dat moment de 50e editie van de Paaseieren-verschieting plaatsvindt, een goede reden om te kijken of een van je ouders ook een paar eieren bij elkaar kan schieten.

Dit zijn onze gildebroeders (de mannen van het oude schuttersgilde van Klein Zundert)

En we schieten dit jaar voor de vijftigste keer de paaseierenverschieting. Hier mogen naast ervaren schutters ook onervaren schutters aan mee doen, dus wellicht heeft je papa of mama ook zin om dit eens te proberen?

We zien jullie wel verschijnen met de eieren…

 

 

Groetjes gilde Sint-Willibrordus