We vallen in de prijzen!

We vallen in de prijzen

Voor dit jaar is het schietseizoen weer bijna klaar. Er zijn nog een paar vrije verschietingen maar onze eigen rotten en de wedstrijden in kringverband zijn gestreden.
En wat voor wedstrijden waren dit? Nu deze zijn met een woord te omschrijven: “spannend”. Want wat was het spannend.
Ons viertal in de A klasse deed ons allen verbazen want we lieten iedereen op een flinke afstand achter. Maar dat niet alleen veel individuele schutters, waaronder ook een aantal aspiranten schoten de sterren van de hemel.
Er ontstond dan ook snel tussen onze schutters onderling een gezond gevoel van competitie. De behaalde punten werden aan de bar dan ook geregeld bij elkander ingewreven. Dit maakte een aantal schutters nog fanatieker.
Uiteindelijk werd het op het laatste moment nog het spannendst. We zaten met meerdere schutters binnen de kring zodanig dicht bij elkaar dat er zelfs gekampt moest worden tussen een tweetal schutters van ons gilde. De wedstrijdleiding van de kring FSKB nam waar hoe deze strijd uiteindelijk werd beslecht in ons eigen schietlokaal. En via de social media volgden andere vrienden en schutters de strijd op de voet.

Binnenkort dan zijn de prijsuitreikingen van de kring, dan is het definitief. Dan zal in de media te vinden zijn welke schutters er allemaal in de prijzen zijn gevallen. Maar het gaafste is..

We hebben een kampioen en een aantal reserve kampioenen en wat al jaren geleden voor het laatst heeft plaatsgevonden: “we hebben een winnend viertal!”

Leve de guld!