KIDS PAGINA

GA JIJ OOK OPZOEK NAAR ONZE GOUDEN EIEREN?

Ons gilde bestaat al héél lang en is nog steeds actief in Klein Zundert en dit jaar gaan we samen met jou op zoek naar 200 gouden eieren. Deze liggen verstopt in het centrum Klein Zundert. Waar precies weten we niet maar hieronder vind je een kaartje waar je ze zou kunnen vinden.

Je mag gaan zoeken op zaterdag 23 maart vanaf zonsopkomst. Maar let wel op dat je veilig zoekt. Er liggen géén eieren in tuinen, of langs drukke wegen. Je vind ze vooral in de parkjes, speelveldjes en in de plantsoenen. Je mag maximaal 3 eieren zoeken en als je deze dan hebt gevonden mag je die naar ons gildelokaal brengen in café Schuttershof. Daar zal een van onze gildebroeders of gildezusters je eieren omruilen voor overheerlijke chocolade eieren. Zo kun je het paasfeest heerlijk laten beginnen.

Image

Als je de drie gouden eieren hebt gevonden dan mag je deze komen omruilen bij onze gildebroeders en gildezusters (zo noemen wij iemand die lid is van ons schuttersgilde). Wij zijn te vinden in Café Schuttershof aan het Jan Koekenplein in Klein Zundert. Daar zijn op dat moment veel schutters en daar kun je dan je eieren omruilen voor héérlijke chocolade eieren… Dat wordt smullennnnnnn!

Wanneer kun je de eieren komen ruilen?

Zaterdag 23 maart tussen 16:00 – 22:00 uur

Zondag 24 maart tussen 10:00 – 14:00 uur

Image

De schietkraam

Onze schietbaan met Nerf-geweren vind je geregeld terug op verschillende toffe evenementen. Kinderen mogen dan koningschieten! Door zoveel mogelijk kaarten met koningen omver te schieten met de foam-pijltjes kunnen zij zich als echte schutters laten zien.