KOMEN SCHIETEN BIJ ONS GILDE?

Image


Wil je een keertje komen schieten?

Als je geïnteresseerd bent in het gildeleven en/of de schietsport, dan ben je altijd welkom om een keertje langs te komen op donderdagavond (trainingsavond). Je krijgt dan een uitgebreide uitleg over het gilde en we introduceren je aan de schietsport. Je krijgt van ons een training in het schieten van een klein kaliber (.22) geweer op een afstand van 50 meter. Na deze introductie drinken we gezamenlijk een drankje aan de bar.

Wil je een keertje langs komen neem dan contact op met ons gilde om iets af te spreken. Aan deze introductie zijn geen kosten verbonden.

 

Wil je met een groep komen schieten?

Als u met een vriendengroep, familie of collega’s eens wat anders wil gaan doen kunt u ook een schiet-clinic bij ons boeken. U wordt dan ontvangen met koffie en thee en krijgt een korte uitleg over ons gilde en zijn geschiedenis. Daarna wordt u uitgelegd hoe er wordt geschoten bij ons gilde. Na een korte instructie kunt u dan met uw groep zelf aan de slag op onze schietbanen. U mag dan zelf, onder begeleiding van een gildebroeder, vier keer proef te schieten. Daarna volgt een heuse wedstrijd!

Uw groep krijgt dan de mogelijkheid om twee wedstrijden van tien schot te schieten. Gedurende de wedstrijd mag  uitgebreid foto’s maken en kunt gezellig samenzijn in ons gildelokaal. Als iedereen geschoten heeft zal er een prijs uitgereikt worden aan de beste schutter van de groep.

De schiet-clinic kost 15,- per persoon. (Inclusief een kopje koffie/thee, munitie en een prijsje voor de winnaar. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening)

Let op! Ons gilde schiet met klein-kaliber geweren en daarbij is legitimatie verplicht (dus neem uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart mee als u bij ons op bezoek komt)